24. januar 2011

Tiden flyver!

Ok, jeg er nok jordens ringeste blogger, hvis nogen overhovedet ser min side må de være ved at dø af grin!
Jeg er spekuleret en del over hvad meningen var med min vældige blog og jeg er ikke blevet klogere, men tid er gået og jeg kan ikke bare lade tingene stå til - derfor kommer der lige lidt tom snak eller tanker om hvor jeg vil hen!
Jeg har flere gange overvejet at mad-blogge men jeg ser rigtig mange mennesker gøre det med stor succes og ved jeg vil være min egen største kritiker og vil ha' svært ved at synes det bliver godt nok og kvaliteten bliver god nok, så den tygger jeg lidt mere på!
Jeg skrev sidst om en ekspedition i klædeskabet og jeg mente ikke der var så meget kluns, nu er jeg lige flyttet sammen med min kæreste og har i den forbindelse konstateret at jeg har rimelig meget tøj... Derfor har jeg igen haft bud med til lossepladsen, det er blevet til 2 sække tøj og sko mm. til genbrugscontaineren og jeg synes stadig jeg har for lidt plads i klædeskabet!

Jeg har overvejet at anskaffe mig en symaskine og en røremaskine - jeg er vist lidt betaget af maskiner lige pt...? Røremaskinen fordi jeg virkelig godt kan lide at bage og det ville gør det lidt nemmere med sådan en, men igen kan mine få boller og kager vist ikke forsvare indkøbet af sådan et maskineri! Lige sådan forholder det sig med symaskinen, jeg vil virkelig gerne selv liiiige kunne sy nogle ting og være kreativ, men jeg tror ikke at det er en investering som vil kunne forsvares lige nu, selvom kreativitet også er et bud på hvad bloggen skal bruges til.
Noget jeg kan blogge om nu, uden det koster penge og tager plads af motionscirkusset, jeg har sidste år opnået et mål om at cykle 1500km, det gjorde jeg godt og vel og jeg fik også lært at løbe.. Jeg har ikke lært at nyde løbet så meget endnu, men det kommer jeg ved det!
Jeg vil gerne træne mig op til de famøse 5km igen og jeg tror ikke de er sååå langt væk endnu, det føles ikke sådan, efter det må jeg se hvad målet skal være, jeg tænker lidt i orienteringsløb eller nogle løb, men det kommer vist hen ad vejen her i foråret!
Indtil videre må det være motionen og livet generelt der fylder her på bloggen, det er også go' motivation for at gøre noget - også selvom der ikke er nogen der følger med ud over mig!