11. juli 2012

Jaloux

Jeg er jaloux anlagt, det er ikke noget jeg altid har været eller noget jeg er stolt af, men sådan ligger landet nu bare, for mange gange har jeg vendt det døve øre til, bevidst eller ubevidst og er blevet brændt. Jeg hader den fornemmelse det giver indeni, jeg hader at jeg kan lade min fortid spille så meget ind i nutiden og fremtiden, og jeg hader at de mennesker jeg elsker mest har misbrugt min tillid ( her måske luge undtaget mine forældre og min søster).
Jeg tænker meget over at jeg er jaloux, for jeg forsøger at holde det nede, det har på et tidspunkt styret min hverdag og gjort mig paranoid i en grad jeg ikke brød mig om, jeg synes nu jeg kan styre det bedre og jeg spørger mere direkte hvis noget gør mig usikker, sikkert til stor irritation for min bedre halvdel, men sådan er livet med mig, brænd barn lugter ilde..

9. juli 2012

Xoeindings giveaway




Xoeinding.dk har giveaway og jeg må sige at jeg virkelig håber jeg selv vinder, for de fine brune elefanter var at finde på 
mit sengetøj tilbage i 1983, jeg synes det er helt fantastisk og vil så gerne vinde noget mere stof til junior i det mønster!


Er du også helt pjattet med elefanterne må du hoppe ind og være med på http://www.xoeinding.dk/2012/07/xo-ein-giveaway-elefantlapper.html !

Blog der står stille!


Jeg vil gerne blogge i min barsel, for det er ingen hemmelighed at jeg er blevet mor til fantastiske Albert og jeg har nogle fantastiske dage med ham! Mine facebookvenner synes ikke man skal opdatere for meget om baby og det kan jeg egentlig godt følge, så her kommer et forsøg på at blogge igen, nok mest om barsel og hobbysysler for min barsel bliver brugt en del på at enten underholde Albert eller lave håndarbejde til ham. Jeg har lavet en fin bølle hat til ham, med de fineste elefanter, jeg var kun lidt ved at slå ihjel undervejs. Jeg har verdens dårligste tålmodighed, og sådanne projekter kræver meeeget kamp fra min side. Jeg har ikke haft noget mønster og var også dårlig til at regne undervejs, men den passer liiige om lidt til søde Alberts hoved. Det er ikke fordi han ingen hatte har, men kasket og sixpence (han er glad ejer af begge dele) har tendens til at falde af, så det skulle prøves med en bøllehat!